Hulstflowers

Sinds enkele jaren zien wij dat onze afzetkanalen vragen om kant-en-klare producten. Wij bieden een breed assortiment narcissen tête-à-tête op pot met toegevoegde waarde aan voor het Voorjaar/ Pasen. Denk hierbij aan keramiek, zink, hout, onze klant is koning. De producten kunnen wij eventueel voor u stickeren en in stapeldozen verpakken. Hiermee willen wij de klant ontzorgen. 

Tevens hebben wij zinken schalen in ons assortiment met divers perkgoed. Bij ons is er veel mogelijk, wij voegen bijvoorbeeld steeketiketten en labels toe naar wens van de klant. 

IMG 4721 Large

Op dit moment zijn onze producten MPS-A+ gecertificeerd, dit betekent dat onze producten voldoen op de eisen op het gebied van duurzaamheid en milieu. 

Ons complete en actuele aanbod kunt u vinden in FloraXchange.Dit is een communciatieplatform bedoeld voor kopers en kwekers in de sierteeltsector. FloraXchange heeft als doel om partijen sterker te laten samenwerken zodat de sector als geheel efficienter kan opereren.

Mocht u vragen hebben, of heeft u specifieke eisen, neem dan even contact met ons op. Wij helpen u graag. Zie voor onze contactgegevens de contactpagina.