Hulstflowers

Henk van der Hulst is één van de oprichters van het bedrijf. In 1976 heeft hij samen met zijn vrouw het bedrijf opgezet en heeft het laten uitgroeien tot een volwaarde bol- en bloemenkwekerij. Henk maakt het liefst in de wintermaanden zijn producten  veilingklaar. Voor een bosje tulpen meer of minder draait hij dan ook zijn hand niet om.

Gina van der Hulst is de partner van Henk van der Hulst en heeft samen vanaf 1976 het bedrijf opgebouwd en steekt daar nu ook nog vele uren in. Bloemen en planten zijn ook haar grootste hobby. Verder is Gina veel op de weg te vinden om de producten naar klanten en/of de veilingen te brengen. Ze is verantwoordelijk voor de administratie en ze is nauw betrokken bij de bedrijfsvoering. Henk en Gina hebben twee kinderen, Robert en Rianne. 

Robert van der Hulst is één van de twee kinderen. Robert heeft de middelbare tuinbouw opleiding gedaan in Aalsmeer en is sinds 2005 mede firmant van de maatschap. Samen met vaders en moeders heeft hij de dagelijkse leiding over het bedrijf.

Rianne van der Hulst in het voorjaar van 2014 is Rianne afgestudeerd aan de Universiteit van Wageningen. Ze heeft de opleiding Management, Economics and Consumer studies succesvol afgerond. Vanaf april 2014 heeft ze per direct tijdelijk de taken van Gina van der Hulst overgenomen vanwege de hielbeenbreuk van Gina van der Hulst.