Hulstflowers

Doneer een Tete a Tete eitje aan eenzame ouderen.

 

Kom in actie en doneer een Tete a Tete Paasei voor de ouderen!

 Veel ouderen in verpleeghuizen mogen geen bezoek ontvangen. Wij, als kwekers zitten daarentegen ook met ons handen in het haar. Vele producten belanden door het Coronavirus in de afvalbak. Toch denken wij aan de vele ouderen die verplicht in quarantaine zitten. 

Het is allemaal heel verdrietig maar daarom zijn wij: Hulstflowers in samenwerking met diverse verzorgingstehuizen een actie gestart. 

Wij willen namelijk zoveel mogelijk ouderen die noodgedwongen in een verzorgingstehuis zitten een eitje aanbieden met een Tete a tete. Leuk voor Pasen, ze zijn gemakkelijk in het onderhoud en het fleurt de huiskamer van deze mensen helemaal op! Mega tof, toch?!?? 

Link doneer tete-a-tete

Schenk een Tete a tete paasei voor €1,25

Voor iedere donatie van €1,25 brengen wij een Tete a Tete paasei naar een oudere in de Bloembollenstreek en omgeving Leiden. In samenwerking met diverse verzorgingstehuizen leveren wij de Tete a Tete paaseieren veilig af op de locatie. Het personeel van de desbetreffende tehuizen verspreiden de Tete a Tete paas eitjes zelf af. Hoe gaaf is dat, ouderen die in quarantaine zitten zijn blij en de kweker is ook nog eens geholpen! WIN-WIN situatie! ?

Hoe werkt het?

Doneer zoveel je wilt. Schenk je bijvoorbeeld €10? Dan maken wij 8 mensen blij dankzij jouw donatie! Het minimale donatiebedrag is €5,- (helaas is minder niet mogelijk via dit platform). De medewerkers van Hulstflowers brengen de Tete a Tete paaseieren naar de verpleeg-/bejaardetehuizen. In samenwerking met Marente en Bernardus Sassenheim leveren wij de paaseieren af op hun locaties.

Hopelijk halen wij voldoende geld op om al de ouderen te kunnen voorzien van een tete a tete paasei. ?  

Wij nemen geen enkel risico. Wij leveren de Tete a Tete paaseieren af bij de receptie van Marente of Bernardus. De medewerkers van Marente verspreiden de eieren onder de bewoners. 

De gehele opbrengst gaat in de vorm van Tete a Tete paaseieren naar de ouderen. ?

P.S. Mocht je nu denken, ook wij in ons verzorgingstehuis willen deelnemen aan deze actie. Dat kan, neem dan even contact met mij op: Rianne van der Hulst (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)  

BEDANKT VOOR UW DONATIE! ?